Håndværkerrengøring

Har du bestilt håndværkere til firmaet eller boligforeningen?
Så husk at bestille rengøringen også!

Hvad enten opgaven lyder på malerarbejde, som kræver rengøring før håndværkerne kan komme til at udføre deres opgave, eller efter håndværkerne er færdige, som ved en gulvafslibning, så er Ditlev-Rent.dk ApS den rigtige samarbejdspartner at vælge.

Vi har stor erfaring, midler og specielt udstyr, der kan klare det fine støv efter håndværkere og så er du fri for at bekymre dig.

Du kan få poleret vinduer, renset gulvtæpper, afkalket badeværelser og vasket skabe af. Samt vask af dørkarme, vindueskarme, paneler, vægge, lofter og døre. Du definerer opgaven og vi rådgiver dig ud fra vores store erfaring.

Du er fri for at vente på, at kunne komme igang med at bruge de nye lokaler, eller skulle betale for dyr ekstra rengøring, når først I er flyttet ind.

Du er sikret en professionel behandling og de rigtige folk på opgaven. Du får altid den aftalte kvalitet til den aftalte tid.

Hovedrengøring udføres typisk som et særskilt bestillings-arbejde, hvor de aktuelle lokaler gennemgåes med dig og niveauet og omfanget af rengøringen fastlægges.

Lad Ditlev-Rent.dk klare fraflytningsrengøringen.


Bliv kontaktet! 

Udfyld felterne, så ringer vi dig op. 

    Vi jager SPAM-robotterne væk med programmet: [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]