Møbelrens

Med en møbelrensning kan du give dine møbler nyt liv
og dermed mange spare penge.

Møbler der bliver brugt, bliver med tiden snavsede og det er et kedeligt indtryk, når en stol trækkes ud og der er pletter på, eller når sofaen har store plamager efter spildte væsker eller madvarer. Uanset hvor forsigtig man er, sker der uheld og man kommer til at spilde.

Du kan spare mange penge, på at få renset dine møbler, frem for at skifte dem ud og du vil opleve at dine møbler fremstår som næsten nye. Du vil også kunne opleve, at luften i lokalet ligefrem dufter renere og det på trods af, at der ikke er parfumestoffer i de midler vi anvender.

Ditlev-Rent.dk ApS kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på rens af dine møbler. Hvis du accepterer prisen kommer vi med professionelle maskiner og renser møblerne, så du med ro i sindet, igen kan byde kunder og samarbejdspartnere velkommen.

Vi benytter et rensemiddel, der hedder “Solution” og som udover at rense skånsomt, også imprægnere møblet, så det ikke tager så let imod snavs fremover. Du skal forvente at møblerne er mellem 12 timer og op til et døgn om at tørre efter rensning.

Du er måske interesseret i at vide mere om:

 


Bliv kontaktet! 

Udfyld felterne, så ringer vi dig op. 

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]