Om os


Ditlev-rent.dk er en professionel rengøringsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af rengøringstjenester til virksomheder og private, herunder daglig rengøring, periodisk rengøring, vinduespolering, specialrengøring og meget mere.

Hvem er vi?

Ditlev-rent.dk har et team af erfarne og pålidelige rengøringsfolk, der er uddannet til at udføre rengøring på en effektiv og miljøvenlig måde.

Vi bruger kun de bedste rengøringsmidler og udstyr for at sikre, at kundernes hjem og arbejdspladser er rene og sikre.

Vi er stolte af at tilbyde en omfattende og fleksibel service, der er skræddersyet til kundernes individuelle behov.

Ditlev-rent.dk sætter en ære i at skabe langvarige og værdifulde relationer til vores kunder, og derfor arbejder vi altid hårdt for at sikre, at kunderne er tilfredse med resultaterne.

Ditlev-rent.dk fokuserer på at levere en høj kvalitet af rengøringstjenester til konkurrencedygtige priser.

Vi lægger vægt på at være transparente og imødekommende i forhold til betaling og aftaler, og sørger for, at du som kunde altid ved, hvad du kan forvente.

Uanset om du har brug for rengøringstjenester i din bolig eller virksomhed, kan vi løse opgaven for dig. 

Professionalisme og høj kvalitet

Når du indgår aftale med Ditlev-Rent.dk er du sikker på at få professionel rengøring, de rigtige midler til de rigtige opgaver udført på den rigtige måde.

Rengøring er et fag, man skal uddannes til. Det kræver erfaring og ordentlig oplæring og det er dét Ditlev-Rent.dk står for.

Du er også sikker på at få den rigtige assistent til opgaven, for mennesker er også forskellige og vores assistenter er dygtige til forskellige ting.i mener, at alle har pligt til at passe på miljøet til de fremtidige generationer og have respekt for naturen. Derfor bruger vi så vidt muligt, midler der er Svanemærkede og helst uden parfumestoffer.

Vi har valgt det mærke der hedder Green Care af firmaet Tana, fordi produkter, så vel som emballage og fabrikker gennemført bliver produceret bæredygtigt.

Hvis du vil læse mere om firmaet og produkterne, kan du klikke på linket under “vi handler med”. Mopper og klude er af microfiber for ikke at udlede microplast. Støvsugere er med HEPA filter for at opsamle så mange micropartikler som muligt.

En åben dialog er fundamentet for et godt samarbejde

God kommunikation og en åben dialog er afgørende for et godt samarbejde hele vejen rundt i vores virksomhed – lige fra vores samarbejdspartnere, leverandører, medarbejdere og kunder.
Vi prioriterer, at kunne tale om det hele, uanset om det handler om at tilpasse os ændrede behov, rette misforståelser eller forslag til nye ting, der kan forbedre vores service.

Kommunikation er en afgørende del af vores arbejde og er også afgørende for at sikre, at alle er tilfredse med vores service. Vi ønsker altid at være i overensstemmelse med dine forventninger.

Miljø

Vi mener, at alle har pligt til at passe på miljøet til de fremtidige generationer og have respekt for naturen. Derfor bruger vi så vidt muligt, midler der er Svanemærkede og helst uden parfumestoffer. Vi har valgt det mærke der hedder Green Care af firmaet Tana, fordi produkter, så vel som emballage og fabrikker gennemført bliver produceret bæredygtigt. Hvis du vil læse mere om firmaet og produkterne, kan du klikke på linket under “vi handler med”. Mopper og klude er af microfiber for ikke at udlede microplast. Støvsugere er med HEPA filter for at opsamle så mange micropartikler som muligt.

Loyalitet og tillid

Du har den samme assistent hver gang, eneste undtagelse er ved ferier og sygdom. Assistenten kender dig og din virksomhed(hjem), og vi ansætter kun mennesker vi stoler på og ville lade komme i vores eget hjem og gøre rent. Medarbejderene er vant til at have adgang til fortrolige oplysninger og har en høj moral. Når du har lavet en aftale med Ditlev-Rent.dk kan du stole på vi opfylder vores del af aftalen – hver gang.

 

Vi handler med

Frellsen Kaffe
Lomax
Helt Ren service
Multiline
Kiilto

Vi er medlem af

Egedal Erhverv
Vores Egedal
Danske Service

 
Ud over den daglige rengøring kan du vælge fra en bred palette af ydelser blandt andet:

Bliv kontaktet

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]