Samarbejdspartnere

Værdier

Når du handler med Ditlev-Rent.dk vil vi gerne have, at du ved hvad vi står for, for det der ligger bag varen/ydelsen betyder også noget. Og da vi ved du ikke har lyst til, at skulle indtage en lang smøre om hvor fantastiske vi er, har vi forsøgt at lave en lille let anretning til dig, den kommer her:

Professionalisme og høj kvalitet

Når du indgår aftale med Ditlev-Rent.dk er du sikker på at få professionel rengøring, de rigtige midler til de rigtige opgaver udført på den rigtige måde. Jeg bliver ikke til sygeplejerske eller læge, fordi jeg har panodiler i medicinskabet derhjemme.
På samme måde er rengøring et fag, man skal uddannes til.
Det kræver erfaring og ordentlig oplæring og det er dét Ditlev-Rent.dk står for. Du er også sikker på at få den rigtige assistent til opgaven, for mennesker er også forskellige og vores assistenter er dygtige til forskellige ting.

Miljø

Er vigtig fordi vi mener alle har pligt til at passe på miljøet til de fremtidige generationer og have respekt for naturen. Derfor bruger vi så vidt muligt, midler der er Svanemærkede og helst uden parfumestoffer. Vi har valgt det mærke der hedder Green Care af firmaet Tana, fordi produkter, så vel som emballage og fabrikker gennemført bliver produceret bæredygtigt. Hvis du vil læse mere om firmaet og produkterne, kan du klikke på linket under “vi handler med”. Mopper og klude er af microfiber for ikke at udlede microplast. Støvsugere er med HEPA filter for at opsamle så mange micropartikler som muligt.

Loyalitet og tillid

Du har den samme assistent hver gang, eneste undtagelse er ved ferier og sygdom. Assistenten kender dig og din virksomhed(hjem), og vi ansætter kun mennesker vi stoler på og ville lade komme i vores eget hjem og gøre rent. Medarbejderene er vant til at have adgang til fortrolige oplysninger og har en høj moral. Når du har lavet en aftale med Ditlev-Rent.dk kan du stole på vi opfylder vores del af aftalen – hver gang.

Vi handler med

Frellsen Kaffe
Lomax
Helt Ren service
Multiline

Kiilto

Vi er medlem af

Egedal Erhverv
Vores Egedal
Danske Service

Ud over den daglige rengøring kan du vælge fra en bred palette af ydelser blandt andet:

Bliv kontaktet

    Vi jager SPAM-robotterne væk med programmet: [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]