Vinduespudsning privat

Det er så dejligt at komme hjem til et hus med ny pudsede vinduer!

Det føles som om hele huset har taget et stort, friskt åndedrag, helt ned i kælderen (hvis man altså har sådan en!)
Og det er ligefør man også selv gør det, når man ser ud af de dejligt rene og blanke vinduer.

Når der kommer gæster til hjemmet, vil de hurtigt bemærke hvis vinduerne ikke er pæne og rene, også selv om resten af huset er pænt ryddet og rent. Det kan nemt efterlade et sjusket indtryk. Lyset skal uhindret kunne komme ind af vinduerne, og beboerne skal frit kunne kigge ud. For de fleste mennesker er det en luksus at have vinduespudser, men det er billigere end du tror og du kan få fradrag på fakturaen hos SKAT. Se bare SKATs vejledning her: SKAT

Rene vinduer er også med til at forlænge vinduernes levetid. Når der er snavs og edderkoppespind på vindues rammerne og glasset, vil det skabe grobund for fugt og råd i rammerne og glasset får lettere ridser, når de er snavsede. Så det kan virkelig godt svare sig at holde vinduerne ved lige med jævnlig pudsning. Du skal dog vide at vindues pudseren ikke vasker hele rammen rundt om vinduet, men ved at der bliver pudset jævnligt, samles der ikke så meget snavs.

Som privat kunde hos Ditlev-Rent.dk ApS får du pudset dine vinduer, på fast basis og af en professionel vinduespudser.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning, er det bare at give os besked. Så sender vi vinduespudseren ud og beregne en god pris til dig.

Vinduespudseren ligger en seddel i din postkasse, når han har været der, så du bliver gjort opmærksom på, at han har været der. Betalingen fremgår af din faktura, hvor vinduespudsning er opgjort på en varelinje for sig selv. På den måde kan du altid holde styr på dine udgifter.

Fakturaen bliver fremsendt på mail og betaling kan ske via bankoverførsel, betalingsservice eller indbetalingskort.

Bliv kontaktet!