Vinduespudsning

Vil du gerne se godt ud? Rene vinduer skaber et godt førstehåndsindtryk!
Lad Ditlev-Rent.dk stå for vinduespudsningen.

Er det vigtigt for dig, at virksomheden fremstår velholdt? Så skal vinduerne pudses med jævne mellemrum. Efter aftale pudser vi hver eller hver anden måned, inde og/eller ude, alt efter behov. Det er en professionel vinduespudser, der kommer hos dig, og du vil opleve et godt resultat hver gang.

Når der kommer gæster til virksomheden, vil de hurtigt bemærke hvis vinduerne ikke er pæne og rene. Det kan nemt efterlade et sjusket indtryk hos jeres kunder. Når man gerne vil sende et positivt og professionelt signal til kunderne, skal ejendommen være præsentabel. Lyset skal uhindret kunne komme ind af vinduerne og medarbejderne skal frit kunne kigge ud.

For de fleste virksomheder er det en så vigtig prioritet, at de får en professionel vinduespudser til at pudse ruderne – imens kan virksomheden så gøre det som de er bedst til!

At du får pudset virksomhedens vinduer jævnligt, er også med til at vedligeholde selve bygningens værdi. Ruderne bliver mindre ridset, når de bliver holdt rene og vindues rammerne bliver mindre misfarvede og mindre fugtige, når der ikke samler sig snavs og skidt i kanterne. Så det kan virkelig godt betale sig at have en fast aftale, man sparer også både på tidsforbruget og besværet med at finde en udbyder hver gang.

Du modtager din faktura på mail og det er udspecificeret hvilke ydelser du har modtaget i perioden.

Betalingen foregår via bankoverførsel, indbetaling af indbetalingskort eller du kan tilmelde fakturaen til Betalingsservice.

Ud over den daglige rengøring kan du vælge fra en bred palette af ydelser blandt andet:

 


Bliv kontaktet! 

Udfyld felterne, så ringer vi dig op. 

    Vi jager SPAM-robotterne væk med programmet: [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]